Situație incredibilă semnalată de inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Buzău, Nela Wamsiedel. În școlile din Buzău umblă indivizi, care având la purtător acte false pe care apare acordul generalului IȘJ, cer acordul directorilor pentru a intra în școală și a cere copiilor bani pentru închipuite cazuri medicale, dramatice, ale unor copii.   Documentele pe care hoțomanii le-au arătat directorilor de școli purtau inclusiv număr de înregistrare din partea Inspectoratului Școlar.  Șeful IȘJ Buzău susține că toate aceste date sunt false și face apel la directorii școlilor să fie cu ochii în patru și să nu cadă în plasa răufăcătorilor.

De altfel, Nela Wamsiedel a sesizat telefonic  Poliția și urmează să facî și plângere scrisă.

”Am fost înștiințată că în unitățile școlare din județul Buzău se colectează fonduri de către diferite asociații sau ONG-uri, folosindu-se de documente falsificate pe care apare acordul dat de inspector general Wamsiedel Nela, cu număr de înregitrare din partea Inspectoratului Școlar Județean Buzău.

Precizez că acordul, semnătura, nu-mi aparțin iar data de înregistrare este nereală.

Vă rog să nu dați curs acestor solicitări, întrucât acceptul pentru astfel de acțiuni îl voi da numai după o verificare amănunțită.

Deoarece și săptămâna trecută am avut o astfel de solicitare, tot falsificată, mă văd nevoită să solicit sprijinul Poliției Municipiului Buzău”, se arată în informarea generalului IȘJ, postată pe site-ul instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.