Centrul Militar Judetean
Consiliul județean Buzău a ajuns la un acord cu proprietarii celor două imobile din strada Bistriței și din strada Pompiliu Ștefu unde funcționează Centrul Militar Buzău și respectiv Comisia pentru protecția copilului și Comisia pentru orientare școlară. În urma discuțiilor pe baza evaluării celor două imobile administrația județeană este gata să cumpere cele două imobile și terenul aferent plătind pentru ele un preț total de aproximativ 300.000 de euro.
În ceea ce privește imobilul din strada Bistriței unde funcționează în prezent Centrul Militar Buzău proprietarii și-au însușit valoarea stabilită de evaluator pentru proprietatea scoasă la vânzare dar au declarat că sume nu este negociabilă. Astfel, clădirea Centrului Militar Buzău în suprafață totală de peste 400 de metri pătrați și terenul de aproximativ 1000 de metri pătrați ar putea ajunge în proprietatea Consiliului Județean contra sumei de 148.534 euro.
Comisie Pompiliu Stefu
Celălalt imobil care adăpostește Comisia pentru protecția copilului și Comisia pentru orientare școlară a fost evaluat la 149.730 de euro din care proprietarii au acceptat o diminuare cu 730 de euro a sumei . Este vorba despre 176,99 metri pătrați de construcție și 248 de metri pătrați de teren.
Decizia cumpărării celor două imobile aparține însă plenului Consiliului Județean. Dacă aleșii vor fi de acord administrația județeană ar putea cumpăra imobile plătind sumele solicitate de proprietari în două tranșe una la semnarea contractelor și alta până cel târziu luna martie 2016.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.