Radar politie-1

În week-end-ul recent încheiat, polițiștii buzoieni au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi reducerea numărului accidentelor grave de circulaţie în care au fost au fost angrenaţi atât poliţişti rutieri, cât şi poliţişti de ordine publică.
Timp de trei zile pe străzile din județ au acționat nu mai puțin de 16 aparate radar care au înregistrat 485 de situaţii de depăşire a limitelor legale de viteză.
Poliţiştii au constatat, în total, 6 infracţiuni şi 941 de contravenţii, 920 dintre abateri fiind la regimul circulaţiei.
De asemenea, oamenii legii au reţinut în vederea suspendării 18 permise de conducere, dintre care 9 pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a limitelor de viteză maxime admise, 3 pentru depăşiri neregulamentare, 3 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 4 pentru alte abateri.
Cea mai mare viteză în localitatea fost înregistrată pe o strada din municipiul Râmnicu Sărat unde un tânăr de 24 de ani rula cu 114 pe oră.
Printre cei care „s-au ales” cu dosare penale se numără un buzoian în vârstă de 41 de ani, depistat de poliţişti cu o concentraţie alcoolică de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Stadionului din municipiul Buzău.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.