Mercedes

Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei încearcă, în continuare, să vândă limuzina de lux achiziționată de răposatul Epifanie Norocel în anul 2008. Pentru aceasta, joi, 23 mai 2013, între orele 10,00 – 14,00 la Centrul Eparhial din Buzău, se va organiza o nouă licitaţie în vederea vânzării celor două turisme şi a limuzinei Mercedes, aflate în parcul auto al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei.
Preţurile de pornire rămân neschimbate, fiind în valoare de 2.700 Euro pentru Renault Clio, 3.000 Euro pentru Dacia Logan şi 50.000 Euro pentru autoturismul Mercedes Benz, model S320, iar banii rezultați de pe urma vânzări celor trei autoturisme urmează a fi folosiți în scopuri caritabile.
Dacă de această data se va reuși vânzarea celor trei autoturisme, banii obținuți urmează a fi investiți pentru amenajarea unui aşezământ de asistenţă socială la Mănăstirea Răteşti, iar cumpărătorul autoturismului Mercedes va fi menţionat ca principal susţinător al acestei acţiuni filantropice, urmând a fi invitat să participe la inaugurarea complexului social.
Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei este la a doua încercare de a „scăpa” de cele trei autoturisme aflate în parcul auto care nu mai sunt folosite după înscăunarea Înalpreasfințitului Ciprian, noul Arhiepiscop al Buzăului și Vrancei. La prima licitație organizată în data de 26 aprilie nu s-a prezentat nici un comparator și astfel licitația va fi reluată în data de 13 mai.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.