Captură impresionantă de arme și substanțe periculoase a polițiștilor buzoieni în week-end-ul recent încheiat. 7 arme letale deținute ilegal – o armă automată militară, o carabină, 2 arme de vânătoare semiautomate, 3 pistoale calibrul 9 mm, 1.000 de cartușe aferente, un recipient cu aproximativ 2 kg. de substanță ce pare a fi mercur, un pistol neletal deținut ilegal și 2 dispozitive de tip amortizor au fost ridicate în urma a 7 percheziții domiciliare desfășurate în județele Vrancea și Bacău.

Soțiile a doi vrânceni ar fi încercat să vândă armele unui buzoian iar Poliția a intrat pe fir și a dat de urma acestora îngropate în curtea casei mamei uneia dintre femei. În urma investigațiilor polițiștii au stabilit că două femei, de 27 și 35 de ani din Vrancea soțiile a  2 bărbați, de 35 și 43 de ani-arestați într-un caz de omor , ar fi deținut arme, muniții și substanțe toxice, pe care, în perioada martie-aprilie, ar fi intenționat să le comercializeze. Cele două femei au fost inițial reținute apoi instanța a dispus arestarea acestora pentru 30 de zile.

În cauză, sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și trafic de substanțe periculoase.

Soții celor două femei, aflați deja după gratii, sunt acuzați că în 2019 ar fi omorât patronul unei case de schimb valutar din Focșani. Cei doi au lovit în trafic mașina bărbatului apoi l-ar fi împușcat pe acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.