Fântâna arteziană din Piața Dacia pentru a cărei reabilitare se stabilise un preț de „doar” 300.000 de euro este, din nou, funcțională fără ca municipalitatea să fi cheltuit vreun ban.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a explicat pentru Observatorul Buzoian că reabilitarea a fost făcută de firma URBIS SERV, fără să fi implicat alte cheltuieli din partea Primăriei.

Fantana Arteziana-1„A fost făcută o mică  reabilitare din partea firmei URBIS SERV, care o are în administrare fără ca Primăria să fi cheltuit niciun ban. De altfel, am spus în repetate rânduri că multe lucruri în acest oraș se pot rezolva doar cu voință, fără alte cheltuieli”, a declarat primarul Constantin Toma.

Fantana Arteziana-3Totodată, primarul Constantin Toma a declarat că până la sfârșitul anului municipalitatea dorește să modernizeze toate cele 40 de locuri de joacă de cartier. Lucrările la primul loc de joacă au fost deja demarate și după ce se va finaliza se va stabili planul de acțiune pentru modernizarea celorlalte 39 de obiective.

„Vrem ca până la final de an să modernizăm toate cele 40 de locuri de joacă din municipiu. Am demarat lucrările la primul loc de joacă de pe Democrației și după ce îl vom finaliza vedem ce mai este de îmbunătățit apoi vom face o licitație ca să obținem un preț cât mai mic. Banii pentru acest proiect vor fi din bugetul Primăriei, însă și societatea responsabilă cu salubrizarea, RER Ecologic Service, este obligată prin contract să modernizeze aceste locuri de joacă astfel că vreo 3-4 miliarde de lei vechi, fără a avea o estimare exactă, vor veni de la dumnealor”, a declarat primarul Constantin Toma.

11 COMENTARII

 1. Locuiesc in centru , chiar la etajul 3 al blocului 4 , ce se vede pe fundal , asa ca am putut observa cu usurinta despre ce e vorba : au aplicat oamenii un strat de vopsea (probabil hidroizolanta) albastra , au curatat putin , au schimbat 2 robineti …! Ieri nu reuseau sa o porneasca , asa ca a fost nevoie de cativa metri de sapatura in parculetul din vecinatate ! In liniste , eficient , ieftin si la obiect ! Azi dimineata am constatat rezultatul! Asa da , felicitari cand e cazul !
  P.S. : Am trecut tot azi pe langa cladirea Romtelecom din Centru . E goala 100% , pe ambele laturi , pe toate etajele ! Mare , spatioasa ! Ce ideala ar fi fost ptr tribunal / judecatorie !

 2. Alta gogoașă marca Toma.
  Ai făcut matale vreo scamatorie?
  Eu cred ca a pus cineva bani de mila lu matale!
  Nici nu cred ca a muncit cineva!
  A fost o minune minunata!
  Ce om ești bre dom Primar,eu mai vreau gogoși da nu de la matale,ca e acre bre!

 3. Locuri de joaca….. Au modernizat locul de joaca de la intersectia strazilor Iazul morilor și Tabacari. Au inlocuit gardul VECHI cu unul NOU dar de proasta calitate. Cel vechi avea cativa ani de folosinta si era in perfecta stare pe cand cel nou are doar vreo luna – doua si deja s-a stricat de la loviturile cu mingea ale copiilor sau poate gardul a fost de buna calitate dar copiii aceia sunt mai talentati decat Ronaldo.

 4. Contactați-ne pentru dumneavoastră de împrumut

  special, am oferi împrumut de 2.000 € la 1.000 000 € pentru oricine putea să-l ramburseze cu interes la 2% pentru oricine este interesat de mine e-mail, cineva nu grave în cazul în care abstenir.e-mail: fresnelfernand@gmail .com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.