Horatiu ANGHELESCU
Horațiu ANGHELESCU președinte APD Buzău
Asociația Pro Democrația Buzău (APD Buzau) face apel către societatea civilă și la partidele politice reprezentate în județul Buzău pentru a crea condițiile unei dezbateri democratice cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European.
Apelul APD Buzău vine ca urmare a constatării deteriorării climatului politic românesc și european, a deturnării discursului politic autohton de la problemele reale românești și europene și a abandonării setului de valori esențiale funcționării unei societăți democratice.
In acest context, Asociația Pro Democrația Buzău își reafirmă poziția categorică privind combaterea oricărei forme de discriminare în funcție de rasă, etnie, religie, gen, orientare ideologică, filozofică sau sexuală.
Totodată, Asociația Pro Democrația Buzău, anunță printr-un comunicat de presă că își declară disponibilitatea de a participa la organizarea unor dezbateri tematice, care să asigure informarea corectă și imparțială a opiniei publice cu privire la principalele probleme ale societății europene actuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.