Fapte deosebit de fapte comise ziua-n amiaza mare la o pizzerie din cartierul buzoian Dorobanți. 6 indivizi veniți în zonă cu 2 mașini au oprit în fața unității, din spusele martorilor, cu scopul de a-i cere patronului taxă de protecție. Scandalagii, înarmați cu bâte, săbii și alte obiecte contondente au distrus tot ce*-au întâlnit în cale după ce au fost refuzați de patronul afacerii. În încăierare, bărbatul a fost rănit. Agresorii sunt căutați acum de Poliție. Se pare că taxa de protecție e o practică în zonă. După incidentul de la pizzerie, proprietarul unei alte mici afaceri din zonă a declarat sub rezerva anonimatului că și lui i-a fost cerută taxă de protecție în urmă cu 2 zile, de către aceiași indivizi, coordonați de Edison, fiul lui Nixon.

Atacul din Dorobanți a avut loc ziua în amiaza mare la o pizzeria din cartierul Dorobanți. 6 indivizi de etnie romă, coordonați de Edison, fiul lui Nixon, veniți cu 2 mașini au oprit în fața localului, cerându-i patronului o taxă de protecție de o mie de euro pe lună. În urma discuției, între părți a început scandalul. Pentru că nu a primit banii, indivizii au încercat să l prindă pe bărbat, în timp ce un angajat al pizzeriei ar fi închis ușa localului, baricadându se alături de restul angajaților și de patron, evitându-se astfel o nenorocire. Înainte de a se închide în pizzeria, patronal a fost rănit însă la o mână.
Scandalagii au sparte vitrinele pizzeriei, ușa de termopan, vitrine frigorifice care erau în fața unității și tot ce le a mai picat în mână după care s au urcat în mașini si au fugit. Cei 6 indivizi de etnie romă , membri ai unei grupări cunoscute și de temut în Buzau, sunt căutați și la această oră.
” În jurul orei 12.39, prin 112 a fost sesizat că mai multe persoane au spart geamurile unui magazin fast food. Din primele verificări la fața locului s a stabilit că mai multe persoane ar fi încercat să l prindă pe proprietarul firmei și au intrat în conflict cu acesta. În altercație s au folosit spray iritant lacrimogen și obiecte contondente. Agresorii nu l au putut prinde pe bărbat , au spart geamurile magazinului si au plecat cu două autoturisme. La scurt timp polițiștii au găsit autoturismele în cauză abandonate ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Amalia Călugăru.

Revenim cu detalii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.