Spalatorie-Auto

Atenție maximă ce bunuri lăsați în autoturism atunci când mergeți la spălătoria-auto.

Un râmnicean s-a trezit că-i lipsește o bijuterie pe care știa sigur că a lăsat-o în mașină în momentul în care a mers la spălătorie pentru a i se face curat în mașină.

Pentru că nu avea nici un dubiu, rîmniceanul a sesizat Poliția. Oamenii legii au fost informați că angajatul unei spălătorii din municipiul Rm. Sărat i-a sustras reclamantului un inel din aur, pe care acesta îl lăsase în scrumiera din maşină.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că păgubitul a constatat lipsa inelului în momentul în care a revenit la spălătorie, pentru a-şi lua autoturismul.

În urma cercetărilor, inelul a fost găsit într-un pachet de ţigări ce era ascuns în spatele spălătoriei auto, sub o cutie confecţionată din lemn, iar poliţiştii au stabilit că principalul suspect este un angajat al unităţii respective, în vârstă de 33 de ani.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Sărat.

 

Ciprian STERIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.