Casa cu tei

Tabăra Francofoniei care are loc la Sărata Monteoru, în perioada 12-25 iulie 2013, în organizarea  Centrului Cultural Francofon Buzău și a  asociațiilor naționale și internaționale francofone a deschis din această săptămână sesiunea de înscrieri.  Cei care doresc să participe trebuie să scoată din buzunar echivalentul a 130 de euro iar rezervarea trebuie făcută până la data de 1 iulie. .

Participanții  vor avea ocazia de a-și perfecționa competențele de limbă franceză prin ateliere de lucru – teatru, bricolaj, muzică și dans în limba franceză, coordonate de tineri voluntari belgieni cu o mare experiență în activitățile pentru copii. De asemenea, vor fi organizate seri de divertisment: karaoke, carnaval, dar și întreceri sportive în spațiul foarte generos oferit de stațiunea Sărata Monteoru din Buzău. Organizatorii au mai pregătit și câteva excursii în judetul Buzau va avea ca obiective turistice Vulcanii Noroioși, Mănăstirea Ciolanu și Tabara de sculptură de la Măgura.

Totodată, pe parcursul celor două săptămâni vor avea loc și o prezentare a tradițiilor și obiceiurilor făcută de  meșteri populari din Buzău, cât și o seara culturală francofonă din Belgia.

Tabăra Francofonă de la Sărata Monteoru se află la cea de-a 4-a ediție și este înscrisă și în Calendarul Activităților Educative ale Ministerului Educației Naționale aprobat pentru anul școlar 2012-2013.

Doritorii își pot rezerva un  loc prin achitarea unui avans de 30% din suma totală  iar înscrierile se trimit la adresa ccf.secretariat@gmail.com pana la 1 iulie.

Vezi aici programul și fișa de înscriere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.