Elena UDREA si Constantin BOSCODEALA

Tirul fostului ministru buzoian al Dezvoltării și Turismului, Elena Udrea nu s-a îndreptat, miercuri, doar către președintele organizației județene a PDL Buzău, Cezar Preda, cel care s-a declarat adept al moțiunii inițiate de Vasile Blaga. Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, a fost o altă țintă a atacurilor destul de virulente ale Elenei Udrea. Edilul buzoian a fost acuzat că nu a fost capabil să cheltuiască banii pe care ministerul condus de buzoianca Elena Udrea i-ar fi putut direcționa către Buzău.
„Nici autoritățile PSD nu au fost harnice să facă proiecte pentru că dacă erau, Buzăul nu arăta în halul acesta. Vă spun, am tras de acest primar să facă reabilitare termică în acest oraș dar nu am avut cu cine. Mi-aș fi dorit și eu ca blocurile din oraș să nu fie cum le-am văzut acum, peticite ca vai de mama lor. Eu știam blocurile din Micro V care erau amărâte și friguroase și am tras de primarul ăsta să facă lucrări de reabilitare termică și nu a fost în stare să facă nimic. Aveam bani să le dăm la reabilitare termică și la Buzău nu am avut cui ”, a declarat fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea.
Pe de altă parte , democrat-liberala a declarat că prioritatea partidului în următorii ani este aceea de a câștiga Primăria municipiului Buzău mai ales că PDL nu a mai reușit să câștige alegerile la Primăria Buzău de pe vremea când Constantin Boșcodeală era membru al Partidului Democrat. Mai în glumă mai în serios, Elena Udrea spune că se va gândi dacă nu cumva ar fi candidatul potrivit pentru Primăria municipiului Buzău.
„Nu știu cum nu îi este rușine domnului Boșcodeală să mai dea ochii cu buzoienii și nu știu cum de îl mai votează. El nu o vedea cum arată orașele în România astăzi? Și noi trebuie să venim cu o ofertă puternică să luăm conducerea orașului din mâna acestui primar. Trebuie găsit, de pe acum, un om puternic care să se bată cu acest Boșcodeală. E păcat să fi avut doi miniștri în Cabinet la un moment dat și orașul să arate așa. Asta este ținta noastră, PDL să câștige conducerea locală și dacă ne apucăm de pe acum vom câștiga. Eu mă gândesc dacă nu cumva să vin să candidez peste 4 ani, că nu e normal ca acest oraș să arate așa, e mare păcat”, a declarat  Elena Udrea.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.