Ciprian ENE

PDL Buzău nu o susține, oficial, pe buzoianca Elena Udrea în lupta pentru câștigarea fotoliului de șef al partidului. Anunțul a fost făcut de Ciprian Ene, tânărul șef al organizației municipale a PDL Buzău care, în lipsa deputatului Cezar Preda, a fost delegat să transmită anumite mesaje către jurnaliști. Cu toate acestea Ciprian Ene crede că buzoianca are șanse reale la șefia partidului și se gândește deja la repercusiuni ale declarațiilor sale spunând totuși că nu ar vrea ca „blonda” să îi poarte pică pentru spusele sale.
„În ceea ce privește candidatura doamnei Elena Udrea, este binevenită, domnul Blaga are un candidat cu reale șanse dar, eu personal nu pot avea încredere în doamna Udrea pentru că în ultimii 4 ani nu am văzut o implicare pozitivă a dânsei în viața socială a Buzăului. Acum, dacă dumneavoastră veți da acest mesaj eu sper ca dumneaei să nu mi-o ia în nume de rău și să perceapă pozitiv acest mesaj ”, a declarat Ciprian Ene.
Totodată, președintele organizației municipale a PDL Buzău crede că buzoianca are deja un handicap în lupta pentru cea mai înaltă funcție din PDL prin faptul că este femeie și România este o țară preponderent misogină.
„România este o țară în care societatea este misogină prin excelență. Important este ca dumneaei să candideze și, dacă va câștiga, vom vedea percepția publicului. Oricum dânsa și-a asumat din start acest risc într-o țară cu idei preponderent misogine ceea ce nu ne face cinste”, a precizat democrat-liberalul Ciprian Ene.
Chiar și așa, tânărul democrat-liberal spune că toți candidații pentru cea mai înaltă funcție din partid vor fi primiți cu brațele deschise la Buzău, chiar dacă unii au impresia președintele PDL Buzău, Cezar Preda are unele veleități dictatoriale.
„Toți candidații au șanse egale și vor fi primiți la Buzău. Ar trebui să fim de-a dreptul dictatori să nu fie așa, chiar dacă unii dintre dumneavoastră au părerea că suntem conduși de o persoană cu veleități dictatoriale”, a concluzionat președintele organizației municipale a PDL Buzău, Ciprian ENE.

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2013/02/Ciprian-ENE.mp3|titles=Ciprian ENE]

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.