Autobuz iarna

UPDATE: Cei 13 oameni, 11 adulți și doi copii, blocați cu autobuzul în dreptul localității Glodeanu Sărat, pe un drum județean, au fost salvați. Oamenii au ajuns cu bine la domiciliile lor după ce au fost preluați de șeful de post din Amaru care i-a transportat cu mațina Poliției până la o intersecție unde au fost preluați de un alt autovehicul și duși acasă.
De asemenea, și celelalte mașini blocate în nămeți marți după amiază au fost deblocate.

Un autobuz cu 11 adulți și 2 copii a rămas înzăpezit marți seară pe DJ 102 în zona comunei Glodeanu Sărat spre Pitulicea în apropierea localității Dulbanu. Pe aceeași șosea au rămas blocate 4 autoutilitare și patru autoturisme.

În urma intervenției muncitorilor de la Drumuri Județene și a autorităților locale, cele patru autoutilitare și un autoturism au fost deblocate însă în continuare, marți în jurul orei 19.00, sunt înzăpezite 3 autoturisme și autobuzul. În zonă pentru deblocarea autovehiculelor intervin la ora transmiterii acestei știri un autogreder ce aparține societății care administrează drumul județean și o wolă de la o societate comercială din zonă.
Între timp, în localitatea Murgești care era blocată din cursul zilei de luni situația a revenit la normal. Autoritățile au reușit curățarea de omăt a drumului județean 203 A care era impracticabil din cauza ninsorii și a poleiului. Oamenii din Mărgăritești erau blocați în comună de luni seară, potrivit primarului.

Potrivit ISU Buzău, marți seară probleme sunt pe DN 2 B Buzău-Gălbinași. Drumul este acoperit cu polei. La Merei, pe drumurile comunale și sătești, stratul de zăpadă măsoară 15-20 de centimetri iar traficul se desfășoară dificil, motiv pentru care au fost anunțate autoritățile județene. Între localitățile Haleș și Valea Caprei, pe DJ 100 H, carosabilul este acoperit cu polei și există riscul producerii unor accidente.
Situația este complicată și pe DN 2 E 85 în zona localității Crucea Comisoaiei unde se circulă îngreunat din cauza sulurilor de zăpadă care se formează pe șosea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.