UPDATE: La subiectul III, la profilul real elevilor le-a picat genul liric. Elevii au fost puși să comenteze pe baza unei poezii de Mihai Eminescu sau Tudor Arghezi.
La subiectul III, la profilul uman a picat arta poetică în opera lui Ion Barbu sau Lucian Blaga.

Aproape 2800 de candidaţi s-au înscris pentru susţinerea examenului de bacalaureat la Buzău. Luni încep probele scrise în zece centre din întreg județul, iar primele rezultate vor fi afisate pe 4 iulie.
La Buzău s-au înscris pentru această sesiune de bacalaureat 2796 de candidati din toate promoțiile care vor susține probele în 7 centre situate la nivelul municipiului Buzău, 2 în Râmnicu Sărat și unul la liceul din Pătârlagele.

Elevii sunt așteptați în clase până la ora 8.30, vor primi subiectele la ora 9.00 având la dispoziție trei ore pentru rezolvarea subiectelor.
Anul acesta, în premieră, probele orale ale examenului de bacalaureat au fost susţinute de elevi în luna februarie. Astfel că bacalaureatul, practic, continuă astăzi cu proba scrisă la limba și literature romană. Miercuri va avea loc proba obligatorie a profilului, iar ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării, este programată joi, 28 iunie. Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie, până la ora 12:00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12:00-16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.