Un bărbat de 42 de ani din Pogoanele a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce în ultimii 10 ani a racolat și a determinat să se prostitueze mai multe tinere din Buzău și Brăila. Fetele erau racolate de bărbat prin metoda „loverboy” și după aceea erau determinate să se prostitueze pe teritoriul României, Spaniei, Germaniei și Italiei. Astfel, în cei 10 ani de activitate bărbatul ar fi obținut prin exploatarea sexuală a tinerelor racolate aproximativ 400.000 de euro.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două laptopuri, o tabletă, cinci telefoane mobile,  29.000 de euro și 10.000 de lei. Totodată, a fost indisponibilizat un autovehicul, estimat la 50.000 de euro, în vederea continuării cercetărilor.

În urma acțiunii polițiștilor au fost puse în aplicare douăzeci de mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Din cercetările efectuate a reieșit că, începând cu anul 2012, bănuitul ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei pe teritoriul României, Spaniei, Germaniei şi Italiei de către trei tinere, cu vârste cuprinse între 20 şi 38 de ani, din Buzău şi Brăila.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.