Accident Buzau -7

Bărbatul decedat luni după amiază, în accidentul de la Oreavu, era angajat al Administrației Financiare Buzău. Radu Dascălu avea 61 de ani și lucre de mai mulți ani în cadrul instituției menționate. Acum, omul era în preaviz, ca mai mulți angajați ai Administrației Financiare aflată în proces de restructurare, însă chiar și așa nu avea de gând să renunțe la meseria sa, ci era hotărât să-și caute un alt post în sistem.
Firul vieții s-a oprit însă luni după amiază când mașina la volanul căreia se afla, O Dacie Logan, a pătruns pe contrasens, Dumnezeu știe din ce motiv, și s-a izbit de un autobus plin cu oameni care se îndrepta spre Botoșani. În urma impactului, ambele autovehicule au părăsit șoseaua. Radu Dascălu, șoferul Loganului, a murit pe loc în timp ce șoferul autobuzului, un botoșănean de 37 de ani, a fost rănit fiind transportat la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.
Din cauza accidentului, pasagerii din autobus, circa 25 de persoane, au fost nevoite să aștepte pentru a fi preluate de un alt mijloc de transport și duse la destinație, în Capitală, circa 4 ceasuri, până în jurul orei 21.00. Din fericire, nici unul dintre acești călători nu a fost rănit în urma tragediei.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.