GALERIE FOTO: Bătaie cu bâte și săbii, într-un local de pe Șoseaua Spătarului

1
485

UPDATE: Cei 6 indivizi implicați în bătaia de zilele trecute, cu săbii și bâte, au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile.

Bătaie cu bâte și săbii, zilele trecute, într-un local de pe Șoseaua Spătarului. Incidentul a avut loc în clubul Gentlemen, în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, când o neînțelegere între niște indivizi aflați în local s-a transformat într-o bătaie ca-n filme.
Polițiștii nu au fost sesizați la 112 de conflict, iar cercetările au fost demarate ulterior, din oficiu, spun reprezentanții IPJ Buzău.
Pentru a-i trage la răspundere pe indivizii care s-au bătut într-un loc publoc cu săbii și bâte, marți, polițiști din cadrul Poliției municipiului Buzău și Secției 6 poliție rurală Merei sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au efectuat patru percheziții domiciliare la cei care ar fi participat la monstruosul scandal.
Totodată au fost puse în executare cele 16 mandate de aducere emise de Judecătoria Buzău.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor o sabie tip maceta de proveniență spaniolă și o bâtă din lemn.
Din cercetări a reieşit că în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, persoanele vizate, în timp ce se aflau în local, prin violențe comise împotriva celorlalți clienți și prin amenințări au tulburat ordinea și liniștea publică. Totodată din verificări a reieșit faptul că persoanele implicate au folosit fără drept obiecte periculoase.
6 persoane cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani din Buzău și Stâlpu au fost reținute de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, iar miercuri dimineață au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.
Activitățile s-au desfășurat într-un dosar penal instrumentat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

1 COMENTARIU

  1. […] Bătaie cu bâte și săbii, zilele trecute, într-un local de pe Șoseaua Spătarului. Incidentul a avut loc în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, când o neînțelegere între niște indivizi aflați în local s-a transformat într-o bătaie ca-n filme. Polițiștii nu au fost sesizați la 112 de conflict, iar cercetările au fost demarate ulterior, din oficiu, spun reprezentanții IPJ Buzău. Pentru a-i trage la răspundere pe indivizii care s-au bătut într-un loc publoc cu săbii și bâte, marți, polițiști din cadrul Poliției municipiului Buzău și Secției 6 poliție rurală Merei sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.