Doi consilieri locali din comuna Topliceni s-au încăierat, miercuri, chiar în sediul Primăriei din localitate fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma spiritele. Miezul scandalului îl constituie o suprafață de pășune pe care fiica alesului PSD Gheorghe Grosu o are închiriată de la Primărie pentru creșterea animalelor. Consilierul liberal Ion Bontea ar fi mers la Primărie pentru a depune o sesizare cum că fiica social-democratului  nu ar respecta obligațiile stabilite prin contractul de închiriere iar în sediul instituției s-ar fi întâlnit cu Gheorghe Grosu care, aflând ce are de gând s-a facă, i—ar fi aplicat o corecție fizică chiar sub ochii primarului și ai secretarei acestuia.

„Am mers pentru a depune o a doua sesizare față de faptul că Antonia, fiica domnului consilier Gheorghe Grosu nu își respectă obligațiile stabilite prin contractul de închiriere a islazului cu Primăria iar domnul consilier PSD Gheorghe Grosu, aflând că sunt acolo a venit să mă convingă să renunț. Pentru că nu am vrut mi-a dat doi pumni de m-a umplut de sânge și aproape mi-a scos un dinte,” a declarat consilierul liberal Ion Bontea.

Cei doi ar fi fost despărțiți inițial de primarul localității Viorel Panțuru care i-ar fi invitat să iasă afară pentru a-și rezolva problemele însă Ion Bontea a apelat la 112 și a solicitat intervenția Poliției.

Oamenii legii au venit au constatat cele întâmplate și au demarat o anchetă.

„În jurul prânzului a fost înregistrat un apel la 112, echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului și ca urmare a celor sesizate au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de lovire și alte violențe, cercetarea fiind în curs”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău inspector principal Ane-Mari Vrapciu.

Și primarul comunei Topliceni, Viorel Panțuru confirmă incidentul însă spune că a fost vorba mai degrabă de „câteva îmbrânceli între cei doi că altfel ar fi fost mai rău” motivul principal fiind o suprafața de teren pe care cei doi crescători de animale și-ar disputa-o.

Pentru lămurirea situației liberalul Ion Bontea s-a prezentat miercuri la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău iar joi a mers la Serviciul de Medicină Legală pentru a-și scoate un certificat medico-legal necesar pentru continuarea cercetărilor de către organele de anchetă.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.