Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat ieri, la Sibiu, că este deranjat de atacurile colegilor de partid la adresa PDL, afirmând: ”Mă deranjează atacurile unor colegi de partid la adresa PDL, când nimeni din PDL nu era cine este fără sprijinul partidului. Atunci când a fost bine au fost alături, iar când partidul a luat cele mai grele măsuri şi are nevoie de fiecare om al său unii încearcă să îşi facă imagine personală pe seama partidului”.
Liderul PDL şi-a avertizat colegii că nu va mai tolera comportamente și atitudinmi împotriva partidului. .
„Cei care mai atacă partidul pentru a-şi face imagine personală fie revin la sentimente mai bune, fie vor fi daţi afară. Fie pleacă, fie rămân alături de partid, dar în interesul partidului”, a afirmat Boc.
El a adăugat că PDL a avut „cea mai grea guvernare din ’89 până în prezent” şi are nevoie de toţi oamenii săi pentru a convinge electoratul la următoarele alegeri.
Declarațiile lui Emil Boc vin în urma scandalului iscat de declarațiile deputatului buzoian Cezar Preda care i-a recomandat europarlamentarului Monica Macovei să își facă partid alături de Sever Voinescu, Cristian Preda și Teodor Baconschi.
Deputatul PDL Cezar Preda a acuzat-o de ipocrizie pe Monica Macovei, într-un interviu pentru Ziarul Ring, în legătură cu criticile acesteia la adresa PDL, menţionând că vicepreşedintele formaţiunii nu are decât să-şi facă propriul partid, alături de cei trei mai sus numiți. Ulterior, europarlamentarul Monica Macovei a declarat că nu pleacă din PDL la cererea lui Cezar Preda sau a altcuiva şi că obiectul său politic nu este crearea unui alt partid, ci reformarea clasei politice de tranziţie.
Ciprian STERIAN

Citește și: Critici extrem de dure din partea liderilor democrat-liberali la adresa deputatului Cezar Preda. Să fie acesta sfârșitul carierei în PDL al lui Preda?

Liderul PDL Buzău, Cezar Preda, sare, din nou, la gâtul colegilor din partid. De această dată, Monica Macovei este ținta deputatului buzoian

 

2 COMENTARII

  1. Emil greşeşte în cazul CP, de la Buzău: adică, de fapt, nu vrea să recunoască faptul că guvernarea pedelistă e cea mai nepricepută din 90 până azi! Mă întreb ce ar fi făcut în 90!!!
    Adică „plecaţi voi că rămân eu!”. Păi mie CP de la Buzău îmi place cum gândeşte, adică cei pe care-i enumără el şi-i trimite la alt partid sau să-şi facă partid, au impresia că sunt deştepţii, ei au voie să spună ce le trece prin cap, inclusiv despre zemeul-zmeilor şi Alba-Neagra, da el nu! Nu ţine, asta-i !!!

  2. Ionescule,
    Mai bine ai observa, în poza de mai sus, că în spatele lui Emil este Nea Alecu, Nea Alecu/Tunde oaia şi berbecul!… Mai studiază! Vezi că e luptă aprigă pentru putere şi la ei! Buzăul are mari ambiţioşi, stai cumite! Sunt şcoliţi la secu-utc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.