Cristina STEFAN
Bătrâna de 86 de ani, dispărută de acasă pe data de 17 ianuarie, a fost găsită înecată în râul Buzău, în dreptul satului Moșești, comuna Robeasca. Femeia, cu probleme psihice, dispăruse de acasă săptămâna trecută, lipsa ei fiind sesizată de către vecini care au anunțat autoritățile.
Cadavrul urmează a fi scos la suprafață de pompieri, ulterior, anchetatorii urmând să stabilească modul în care a sfârșit femeia. Bătrâna avea doi băieți, unul în București, altul în Tulcea, care o vizitau din când în când dar care nu puteau să-i poarte tot timpul de grijă.
Femeia mai plecase de acasă și cu alte ocazii, dar de fiecare dată a fost găsită de localnici și adusă la domiciliu. Lipsa bătrânei de 86 de ani pe nume Cristina Ștefan a fost sesizată în dimineața zilei de 17 ianuarie când o vecină a mers la locuința acesteia și nu a mai găsit-o. Vecina a alertat imediat oamenii legii, având în vedere faptul că femeia care locuia singură a mai dispărut și cu alte ocazii de la domiciliu, fiind găsită de consăteni și adusă acasă Acum, însă, deznodământul a fost tragic, bătrâna fiind găsită în râul Buzău, după 4 zile de la plecarea de acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.