Persoana Blocata-4
O femeie de 83 de ani a murit intoxicată cu fum într-un bloc de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu după ce salteaua patului s-a aprins de la cablul defect al unei veioze aflată la capul patului.
Totul s-a petrecut în zorii celei de-a doua zi de Crăciun. Vecinii femeii, sesizați de fumul dens care invadase casa scării, au alertat pompierii. Ajunși la fața locului, salvatorii de la ISU au pătruns în locuință, au scos femeia de 83 de ani care locuia singură și au predat-o angajaților de la Serviciul Județean de Ambulanță, care au început manevrele de resuscitare. Ulterior, pompierii au trecut la lichidarea incendiului care se manifesta doar în dormitorul apartamentului. Focul ce ardea mocnit a fost stins imediat. Din păcate, bătrâna nu a răspuns manevrelor de resuscitare și după 45 de minute a fost declarat decesul.
Pompierii au demarat cercetările și au stabilit ca și cauză probabilă a evenimentului un scurtcircuit electric produs la cablul defect al veiozei ce se afla la capătul patului din dormitorul apartamentului.
În prima zi de Crăciun, în dispeceratul ISU Buzău s-au înregistrat 23 de situații de urgență din care, 2 incendii, un accident rutier cu victime încarcerate și 20 de cazuri medicale la care au răspuns echipajele SMURD.

1 COMENTARIU

  1. […] O femeie de 83 de ani a murit intoxicată cu fum într-un bloc de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu după ce salteaua patului s-a aprins de la cablul defect al unei veioze aflată la capul patului. Totul s-a petrecut în zorii celei de a doua zi de Crăciun când vecinii femeii alertați de fumul dens care invadase casa scării au alertat pompierii. Ajunși la fața locului salvatorii de la ISU au pătruns în locuință au scos femeia de 83 de ani care locuia singură și au predat-o angajaților de la Serviciul Județean de Ambulanță care au început manevrele Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.