criminalist

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul bebelușului găsit zilele trecute fără viață în bena unei Dacii Papuc, pe o alee din zona Unirii. Copilașul a fost născut la termen și omorât, cel mai probabil, de cea care l-a purtat în pântece. Moartea nou-născutului a fost violentă, spun anchetatorii.
”Poliţiştii şi procurorul criminalist efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor în cazul cadavrului fătului de sex bărbătesc găsit în bena unui autoturism. În urma efectuării necropsiei cadavrului fătului de sex bărbătesc găsit în dimineaţa zilei de 21 iulie a.c. în bena unui autoturism parcat pe o alee dintre blocuri, pe raza municipiului Buzău, s-a constatat că acesta a fost născut la termen, iar moartea a fost violentă. Concluziile definitive urmează a fi comunicate de către medicii legişti după efectuarea examenelor complementare (histopatologic şi toxicologic), pentru care s-au recoltat probe biologice”, se arată într-un comunicat remis joi de IPJ Buzău.
Oamenii legii trebuie să o găsească acum pe cea care a dat dovadă de atâta cruzime, ucigându-și propriul copil, abia născut. Ample verificări sunt efectuate la unitățile spitalicești, cabinete medicale şi unităţi farmaceutice, la aceste operaţiuni fiind angrenate efective de la mai multe structuri operative ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

”Poliţiştii continuă cercetările împreună cu procurorul criminalist, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor şi desfăşoară activităţile ce se impun în vederea identificării mamei şi stabilirii tuturor împrejurările în care s-a comis fapta”, se mai arată în comunicatul remis de IPJ Buzău.

Un bebeluș de sex masculin a fost găsit la finele săptămânii trecute în bena unei Dacii Papuc, în zona Unirii. Copilașul care era învelit în niște cârpe și abandonat în bena mașinii a fost zărit de o femeie care se afla în preajmă în căutarea unor pet-uri la ghenele blocurilor din împrejurimi. Bebelușul era mort iar proprietarul mașinii în care a fost găsit nu are nici o legătură cu această nenorocire.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.