O nouă investiție cu capital privat exclusiv românesc a fost inaugurată la începutul lunii la ieșirea din municipiul Buzău către Ploiești. Este vorba despre o benzinărie construită de firma Antonia Expedition care își propune să îi determine pe buzoieni, și nu numai să „alimenteze românește”.
„În urmă cu mai multă vreme am cumpărat o bucată de teren pe marginea drumului european și m-am gândit că nu ar fi rău sa înființez o stație peco având în vedere că zona este tranzitată de un număr impresionant de autovehicule în fiecare zi. Ne-am făcut calculele am făcut rost de banii care ne mai trebuiau contractând un credit si am deschis această benzinărie unde, cum îmi place mie să spun, șoferii pot alimenta românește. Practic majoritatea benzinăriilor aflate pe cele mai importante drumuri din județ sunt cu capital străin și banii pe care românii îi dau pe carburanți ajung să susțină economiile altor state. Cine alimentează de la noi poate fi sigur că banii rămân în țară și mai precis la Buzău”, a declarat Dorel Vlad managerul Antonia Expedition.
Deschiderea noii benzinării aflată în apropierea Hanului lui Țintă la confluența drumului național 1B ce leagă Buzăul de Ploiești cu DN2 E85 a luat ființă în urma unei investiții de câteva sute de mii de euro, bani pe care societatea Antonia Expedition i-a pus la bătaie într-o perioadă destul de dificilă din punct de vedere economic. De altfel, societatea amintită a demonstrat de-a lungul timpului că rezultatele financiare pot veni chiar și pe timp de criză, Antonia Expedition fiind premiată la Gala Firmelor Buzoiene organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău cu premiul 1 la categoria „Activități anexe pentru transporturi”.
Antonia Expedition este o societate cu capital privat din Buzău înființată in august 2010 care are ca principal obiect de activitate transportul rutier de mărfuri. Firma a pornit în 2010 cu un număr de 2 angajați iar in prezent desfășoară activități de transport, în proporție de 80 la suta, pe piața externă, având peste 20 de angajați.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.