Biblioteca Județeană „Vasile Voiculescu” Buzău se închide, din nou, vreme de 5 zile pentru dezinfecție după ce trei angajați au fost confirmați cu noul coronavirus. Anunțul a fost postat pe pagina de Facebook a instituției de către Directorul Sorin Burlacu.

„”Având în vedere că în instituția noastră trei persoane au fost confirmate cu Covid-19, începând de azi 16 noiembrie și până vineri 20 noiembrie inclusiv sediul central al bibliotecii din Galleria Mall va rămâne închis, gardianul de serviciu va prelua doar cărțile ce trebuie restituite în această perioadă până la ora 16.00 la intrarea în bibliotecă”, a scris pe pagina de Facebook directorul Bibliotecii Județene „Vasile Voiculescu” Buzău, Sorin Burlacu.

Este pentru a doua oară în acest an când biblioteca se închide din cauza coronaviruslui. În luna iulie Biblioteca Județeană „Vasile Voiculescu” și-a sistat activitatea vreme de cinci zile până când au fost dezinfectate toate spațiile în urma apariției primelor cazuri de Covid-19, pe atunci chiar directorul instituției fiind confirmat pozitiv și internat în stare gravă.

Luni, Direcția de Sănătate Publică Buzău  a raportat 63 de noi cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2 iar numărul total al buzoienilor infectați de la debutul pandemiei a ajuns la 5369. Dintre aceștia 140 au murit iar 3869 s-au vindecat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.