photo © journaldemontreal

Buzoianul Bogdan Dinu l-a învins prin KO tehnic pe argentinianul Manuel Alberto Pucheta într-un meci la categoria grea disputat în gala de la Centre Videotron din Quebec. Dinu și-a arătat valoarea și după 6 reprize argentinianul Manuel Alberto Pucheta s-a retras buzoianul adjudecându-și astfel încă o victorie la profesioniști.
Buzoianul de 29 de ani, Bogdan Dinu ajunge astfel la 14 victorii la profesioniști din tot atâtea meciuri din care 10 prin KO.
În cadrul aceleiași gale Lucian Bute a fost învins de britanicul DeGalle la finalul unui meci extrem de echilibrat considerat de mulți specialiști a fi meci egal.

2 COMENTARII

  1. […] Buzoianul Bogdan Dinu l-a învins prin KO tehnic pe argentinianul Manuel Alberto Pucheta într-un meci la categoria grea disputat în gala de la Centre Videotron din Quebec. Dinu și-a arătat valoarea și după 6 reprize argentinianul Manuel Alberto Pucheta s-a retras buzoianul adjudecându-și astfel încă o victorie la profesioniști. Buzoianul de 29 de ani, Bogdan Dinu ajunge astfel la 14 victorii la profesioniști din tot atâtea meciuri din care 10 prin KO. În cadrul aceleiași gale Lucian Bute a fost învins de britanicul DeGalle la finalul unui meci extrem de echilibrat considerat de mulți specialiști a fi meci egal. …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.