bon-fiscal
Toate bonurile fiscale emise în România în lunile februarie și martie se pot transforma în câștiguri, la prima ediție a Loteriei bonurilor fiscale din 13 aprilie.
Pentru a avea o șansă la Loterie, trebuie adunate toate bonurile fiscale cu sume între 1 și 999 de lei pe care le primiți pentru produsele cumpărate până pe 29 martie.
Pe 13 aprilie va avea loc prima extragere iar câștigătorul va fi cel care are bonul fiscal cu data și suma extrasa la loterie.
De exemplu, dacă la loterie vor fi extrase cifrele 2 si 25, atunci sunt câștigătoare toate bonurile emise pe 2 cu valoarea de 25 de lei. Urmează ca ministerul de Finanțe să decidă săptămâna viitoare dacă bila cu ziua extrasă va fi valabilă și pentru luna februarie și pentru martie sau dacă va fi câștigătoare o singura zi din cele două luni.
Pe de altă parte, Guvernul a adoptat o ordonanță care prevede că orice român poate să plece din magazin fără să plătească produsul sau serviciul dacă un comerciant refuză să ii dea bon fiscal.
După Paște extragerile la Loteria bonurilor fiscale vor avea loc în fiecare lună iar rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului de Finanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.