Produsele tradiționale buzoiene și-au arătat încă odată valoarea peste hotare, vineri, la standul Ministerului Turismului de la Târgul Internațional de Turism de la Chișinău. Covrigii de Buzău, babicul, cârnații de Pleșcoi și vinul de Pietroasele au fost bine primite de vizitatorii moldoveni care s-au strâns în număr mare pentru a degusta din produsele aduse la standul Consiliului Județean Buzău.
Consiliul Județean Buzău participă, în perioada 06– 09 aprilie 2017, la cea de-a 22-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate de turism, agrement şi industrie hotelieră “Tourism. Leisure. Hotels 2017”, care are loc la Chișinău, în Republica Moldova. Delegația buzoiană este condusă depreședintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.
Acasă Turism Promovare Turistică Bunătățile de la Buzău, deliciul vizitatorilor la Târgul Internațional de Turism de...