Federația Română de Modelism, alături de Primăria și Consiliul Local al Muncipiului Buzău cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului organizează Campionatul European de Rachetomodelism, în perioada 24-30 august 2019, pe aerodromul de la Costești. Vor fi prezente 19 țări participante și peste 200 de sportivi în cadrul a două categorii de vârstă (seniori și juniori), respectiv 16 competiționale (S1B, S3A, S4A, S5C, S6A, S7, S8E/P, S9A pentru seniori; S1A, S3A, S4A, S5B, S6A, S7, S8D, S9A pentru juniori).

Cu această ocazie, vă invităm joi, 22 august 2019, ora: 10:00, la sediul Primăriei Municipiului Buzău, Sala “Nicu Constantinescu” pentru conferința de presă de lansare a evenimentului “Campionatul European de Rachetomodele | Buzău, România, 2019”.

În cadrul întâlnirii cu reprezentanții mass-media vor fi prezenți: domnul Constantin Toma, primar al Municipului Buzău și doamna Ioana Dumitru, secretar general al Federației Române de Modelism, alături de alte persoane din staff-ul organizatoric.

“Campionatul European de Rachetomodele | Buzău, România, 2019” este cea mai importantă competiție continentală de rachetomodele și va fi urmată anul viitor de Campionatul Mondial, care se va desfășura tot la Buzău, în luna august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.