Consiliul Județean Buzău organizează, la începutul lunii iunie, cea de-a IV-a ediție a Buzău Fest și cea de-a II-a ediție a Zilelor Chișinăului la Buzău.

Cele două manifestări se vor desfășura concomitent în acest an, prima dintre acestea după o pauză de doi ani cauzată de restricțiile sanitare impuse de pandemie. Evenimentele se vor desfășura la Buzău și Sărata Monteoru și vor cuprinde Parada cu torțe pe străzile orașului, concerte, lansări de carte , târg de meșteri populari, expoziții de pictură și port popular, degustare de produse tradiționale românești și din republica Moldova.

Pe scena amplasată la Sărata Monteoru vor urca vineri seară The Motans și Inna în timp ce sâmbătă artiștii din Republica Moldova, Orchestra de muzică populară „Frații Advahov” dar și partenerii  lor de scena Zdob și Zdub care se vor afla pentru a doua oară la Monteoru însă cu noul proiect care îl prezintă în aceste zile pe scena Eurovisionului de la Torino.

„Vom începe pe 2 iunie până pe data de 5 nu am renunțat la parada cu torțe pe străzile municipiului, vor fi și alte activități în municipiu precum lansări de carte concerte la Sala mare a CJ , apoi vom merge la Sărata  Monteoru unde vom avea parte de meșteri populari, lecții de istorie pe viu, vor fi gărzile de la Alba Iulia, vor fi concertele celor de la The Motans, Inna, Frații Advahov și Zdob și Zdub, activități sportive și alte surprize”, a spus Petre Emanoil Neagu.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.