Județul Buzău raportează, marți 164 de cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus de la începutul epidemiei, cu 4 mai mult decât ieri. Ultimele patru cazuri aparțin unui medic de pe secția ORL a spitalului Județean Buzău, al cărei soț, medic ginecolog la Râmnicu Sărat, a fost confirmat pozitiv în cursul zilei de luni, a unei infirmiere de pe secția de Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Buzău care la testarea de săptămâna trecută a ieșit negativă și care între timp a început să prezinte simptome și doi bărbați simptomatici izolați în containerele speciale de la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Pentru că virusul a revenit la secția Boli Interne personalul medical(16 persoane) și pacienții (24 de persoane) au fost retestați în cursul dimineții de marți iar persoanele internate vor fi mutate pe o altă secție de la același etaj pentru a se putea face dezinfecție.

De la începutul epidemiei Buzăul înregistrează marți 164 de cazuri de Covid-19 din care 55 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, în județul Buzău sunt 54 de persoane în carantină instituționalizată iar alte 1644 de persoane sunt izolate la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.