Constantin Boscodeala
Buzăul va avea 3 reprezentanți la votul de miercuri pentru viitorul președinte interimar al PSD. Este vorba despre primarul Constantin Boșcodeală, despre deputatul Marcel Ciolacu și despre ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Ședința Biroului Executiv în care se va vota viitorul președinte interimar al PSD va începe la ora 15.00. Președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, a declarat miercuri că, personal, nu știe cu cine vor vota reprezentanții de la Buzău ai Comitetului Executiv întrucât până acum nu sunt informații clare și oficiale privind candidații înscriși în cursă.
”Nu există nici o hotărâre, despre cum va vota Buzău. Nu știu ce se va întâmpla pentru că până acum n-am primit nici un material că s-ar fi înscris în cursă cineva, deși declarații televizate am văzut. La ora 15.00 e Comitetul Executiv, acolo o să vedem. Știm că a fost desemnată președinte interimar Rovana Plumb care e președintele Consiliului prin decizia BPN, au fost declarații că se înscriu Andronescu, Dragnea și Plumb, dar n-am primit un material în care să știm cine s-a înscris și în consecință nu știm pe cine vom vota”, a declarat primarul municipiului, Constantin Boșcodeală, președinte al PSD Buzău.
Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, şi preşedintele CN, Rovana Plumb, îşi vor disputa miercuri şefia interimară a partidului, în cadrul Comitetului Executiv, care ar trebui să tranşeze şi problema congresului, pe fondul tensiunilor generate de retragerea lui Ponta din fruntea PSD.
Pe lângă şefia interimară, social-democraţii, reuniţi în Comitetul Executiv Naţional al formaţiunii, programat să aibă loc miercuri, la ora 15.00, la sala grupului PSD din Camera Deputaţilor, ar trebui să decidă dacă vor organiza congresul în această toamnă, pentru a tranşa problema astfel încât partidul să fie pregătit pentru alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, sau vor amâna congresul pentru sfârşitul anului 2016 sau chiar începutul 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.