Buzăul se alătură celorlalte orașe din țară unde, sâmbătă seară, vor fi organizate proteste față de modificarea legilor justiției și a Codurilor penale. La jumătatea săptămânii Primăria a eliberat o autorizație pentru protest cu valabilitate de două ore între 18.00 și 20.00. Anunțul de mobilizare și chemare a oamenilor în stradă a fost postat pe Facebook

„Legile Justiției (303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, 304/2004 privind organizarea judiciară și 317/2004 privind CSM) au fost votate în Parlament și urmează să ajungă la președintele Klaus Iohannis care le poate respinge doar o singură dată!
Parlamentarii urmează să voteze modificările aduse de ei la codului penal și codului de procedură penală!
Parlamentarii penali își doresc cu orice preț ca legile Justiției și codurile penale să fie publicate în Monitorul Oficial pentru a subjuga Justiția politicului și pentru a scăpa ei de pușcărie!
Masacrarea Justiţiei de către PSD-ALDE a fost criticată de magistraţi!
Cerem respingerea legilor Justiției și a codurilor penale care sunt acum în această formă!” scrie pe pagina dedicată evenimentului.

Proteste similare se anunță și în Capitală unde este așteptată cea mai numeroasă participare dar și în marile orașe din întreaga țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.