Viceprimarul IonuțApostu, fost director al APM Buzău până în vara anului trecut câd a fost ales consilier local municipal și ulterior viceprimar părăsește postul din Palatul Comunal.

Apostu a fost numit luni seară, secretar de stat în cadrul Administrației Fondului pentru Mediu printr-un decret semnat de premierul Sorin Grindeanu.
Ionuţ Apostu are 40 de ani şi a fost ales viceprimar în vara anului 2016, după ce a candidat pe lista de consilieri a PSD şi a câştigat un mandat de consilier municipal.

Apostu este de profesie învăţător, intre anii 1998 – 2011 a fost jurnalist, fiind pe rând corespondent al cotidianului Libertatea, redactor al cotidianului Opinia, redactor – şef al cotidianului Opinia, redactor – şef al cotidianului Strada şi director al unui post de televiziune local.

În anul 2012, Ionuţ Apostu a fost timp de şase luni consilier la Direcţia Resurse Umane şi Relaţii Publice în cadrul ministerului Mediului pentru ca din noiembrie 2012 şi până în luna mai 2016 sa fie director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.