Județul Buzău este pregătit pentru a întâmpina iarna cu tot cu eventualele căderi de zăpadă. Este concluzia la care au ajuns autoritățile județene după ce în ultima perioadă au controlat cum se prezintă situația în întreg județul.

În acest an, spre deosebire de alte dăți toate unitățile administrative teritoriale au utilaje propria sau au încheiat contracte cu firme pentru deszpezire în caz de nevoie. La fel, pe drumurile naționale ce tranzitează județul au fost duse utilaje propria sau ale firmelor cu care Drumurile Naționmale au contract și s-au asigurat stocurile de material antiderapant și combustibil.

Pe drumurile județene, situația  stă aproape la fel excepție făcând zona Râmnicu Sărat unde din cauza unor probleme legate de neconformitatea unor oferte nu a fost încă semnat contractual cu firma care a câștigat licitația însă este doar o problem de câteva zile.

Nu este o întârziere din vina noastră, cei care s-au prezentat la licitație nu au avut oferte conforme, licitația nu a mai putut să dea un câștigător, atunci am folosit varianta selecției de oferte. Miercuri, cel târziu, se încheie contractul cu cel care are oferta cea mai bună. Chiar dacă erau probleme pe zona Râmnicului în această perioadă asiguram deszăpezirea cu firmele din celelalte zone. Noi am respectat legalitatea. Dacă ofertele nu au fost conforme nu aveam cum să dăm un câștigator”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.