Aproximativ 150 de persoane dintre care foarte mulţi copii au participat la un flashmob care a avut loc sâmbătă în Sala Sporturilor,,Romeo Iamandi”. Acţiunea iniţiată de ISCA(Internaţional Sport and Culture Association), organizaţie internaţională care promovează mişcarea pentru sănătate în întreaga lume s-a desfăşurat simultan în Europa. În România dintre cele zece oraşe înscrise la activitatea Move Week,doar Buzăul,Bacăul şi Galaţiul au organizat flashmob. La Buzău, evenimentul a fost organizat de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi C.S. Ambra. În deschidere s-a desfăşurat un meci de fotbal care a adus faţă în faţă echipele de juniori şi pitici ai A.J.S.P.T,rezultatul fiind egal.Flashmob-ul a fost deschis de profesoara Dana Drîmboceanu iar la final a avut loc şi o tombolă la care au participat toţi cei prezenţi la acţiune iar premiile constând în rechizite şcolare au fost oferite de către D.J.S.T.Buzău.
Totodată,participanţilor le-au fost acordate şi certificate din partea ISCA,înmânate de vicepreşedintele A.J.S.P.T., Mihaela Bălăceanu care s-a arătat mulţumită de numărul celor prezenţi la eveniment.
Printre cei care au participat la flash mob s-au numărat şi reprezentanţi ai Asociaţiilor,,Diferiţi dar egali” şi ,,Step for life”.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.