UPDATE: Tânărulde 18 ani a fost prins, vineri dimineata, de polițiști pe raza comunei Rușețu. El a fost prezentat ]n cursul serii de vineri judecătoriei Făurei, care a emis față de acesta mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Totodată, polițiștii au recuperat de la individ suma de 5.500 de lei, telefonul mobil al persoanei vătămare, 100 de lire sterline și cheile de la autoturismu victimei.

 

Un buzoian de 18 ani este căutat de polițiștii din județul Brăila după ce a pătruns într-un apartament din orașul Făurei unde a tâlhărit sub amenințare o femeie de 56 de ani. Tânărul care a fost identificat de polițiștii brăileni dar care nu a fost prins, ar fi pătruns în apartamentul din Făurei situat la parter pe geamul de la baie și sub amenințare i-a cerut banii, actele și cheile unei femei de 56 de ani. Speriată femeia i-a dat cheile și 11.000 de lei după care buzoianul a plecat, încuindu-și victima în apartament nu înainte de a o amenința cu acte de violență dacă va striga după ajutor.

După plecarea individului, în jurul orei 19.30,  femeia a ieșit pe geam și a strigat după ajutor fiind auzită de vecini care au alertat Poliția. Oameni legi au venit la fața locului și în urma cercetărilor au identificat agresorul în persoana unui tânăr de 18 ani din județul Buzău și au pornit în căutarea acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.