UPDATE: Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. La ieșirea de la audieri el a declarat că nu se consideră vinovat dat fiind că a plătit pentru favorurile sexuale.

Un buzoian de 52 de ani care a fost condamnat în anul 2003 la 15 ani de închisoare după ce ar fi violat o tânără de 19 ani care ulterior s-a sinucis aruncându-se de pe podul de la Mărăcinei, a fost reținut miercuri de polițiștii buzoieni fiind cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj.

Potrivit polițiștilor, în urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu trei minore din aprilie 2020 până în prezent, amenințându-le pe acestea cu publicarea unor imagini compromițătoare sau mesaje pe rețelele de socializare determinându-le astfel să continue relația cu el.
În urma perchezițiilor realizate la domiciliul și locul de muncă al suspectului (un teren sintetic situat pe Bd. Spiru Haret) au fost ridicate înscrisuri, fotografii și medii de stocare. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri fiind cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj.

Bărbatul de 52 de ani, Costel Ghiță-zis Ceardac, a fost condamnat în anul 2003 la 15 ani de închisoare după ce ar fi violat o tânără de 19 ani care ulterior s-ar fi sinucis aruncându-se de pe podul de la Mărăcineni în apele râului Buzău. El a executat 11 ani de închisoare după care a fost eliberat și a solicitat în 2013 revizuirea cauzei întrucât se considera nevinovat. Magistrații Curții de Apel Ploiești i-au respins acțiunea în anul 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.