retinere barbat mascati

Opt persoane din Suceava, Buzău, Dolj, Olt, Constanța și Brăila, pe numele cărora autoritățile judiciare din Italia au emis mandate europene de arestare pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, au fost depistate și reținute de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratelor de Politie ale județelor Dolj, Olt, Constanța, Vrancea și Suceava, sub coordonarea Direcției Investigații Criminale – I.G.P.R.
Urmăriții internațional au fost prezentați magistraților de la curțile de apel competente, în vederea punerii în executare a mandatelor europene de arestare. La data de 5 iulie, pe numele bărbaților cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, autoritățile judiciare italiene au emis mandate europene de arestare. Cei în cauza sunt suspectați de polițiștii din Torino că, în perioada martie – decembrie 2010, ar fi racolat și exploatat sexual în Italia, mai multe tinere, punându-le la dispoziție locuințe și asigurându-le transportul spre locurile în care femeile întrețineau relații sexuale contra cost.
Acțiunea desfășurată de polițiștii români a fost efectuată concomitent cu o acțiune similară a polițiștilor italieni ce a avut loc în peninsulă, la persoane ce făceau parte din aceiași rețea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.