adina-raducan
Buzoianca Adina Răducan a câștigat, vineri noapte, finala concursului X-Factor organizat de postul de televiziune Antena 1. Adina Răducan, concurenta indrumată de Horia Brenciu, este prima voce feminină care este desemnată câștigătoare a X-Factor România. O dată cu trofeul celei de-a patra ediții, buzoianca a câștigat și marele premiu de 100.000 euro.
Adina Răducan are doar 16 ani. Înainte de a câștiga, buzoianca declara înte-un interviu că dacă va intra în posesia marelui premiu își va ajuta bunica, aceasta fiind grav bolnavă.
”O bună parte din sumă mi-ar plăcea să o trimit familiei, bunicilor în primul rând, mai ales că am aflat de curând că bunica mea e foarte bolnavă. Tare mi-aş dori să o pot ajuta la bătrâneţe, mai ales că şi-a dedicat tot timpul nepoţilor, mie şi fratele meu şi aş vrea să o pot răsplăti. Şi, desigur, aş investi o parte şi în cariera mea muzicală”, declara recent marea câștigătoare a emisiunii X Factor.
Imediat după aflarea rezultatului concursului, facebook-ul a explodat de mesaje de încurajare, susținere și de felicitări pentru buzoianca noastră.
”Bineeee, Buzău! Ai făcut și tu o treabă minunată! a scris Dan Manciulea, solistul trupei Forțele de Muncă, și totodată prim-adjunct al șefului ISU Buzău.
”E buzoiancă de-a mea! sunt mândră de ea”, a scris o susținătoare a Adinei, în timp ce alta a scris ”Te iubesc! sunt atât de fericită că ai cîștigat, suntem mândri de tine”.
” 2 cuvinte : esti minunată !!! Felicitari, meritai acest trofeu, pentru toate orele de canto, noptile nedormite, drumuri, concursuri, stres. Felicitari! meritai din plin aceat trofeu”, ” Felicitari draga mea! Ne faci mandri ca suntem buzoieni”, ”Felicitariiiiii copil talentatttt!”, ”Buturuga mica rastoarna caru mare ”, sunt alte mesaje apărute pe rețeaua de socializare imediat după ce Adina Răducan a fost anunțată marea cîștigătoare a concursului.
”Cu lacrimi in ochi, va multumesc din suflet! Nici nu am cuvinte sa exprim ce simt”, le-a răspuns pe facebook susținătorilor săi, Adina Răducan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.