Imagine din timpul concursului X Factor

Buzoianca Bianca Purcărea, calificată în concursul Eurovision România cu două piese „Don’t Say Sorry” și „Twilight”, a renunțat la una dintre melodii, în favoarea trupei T&L. Bianca a decis să interpreteze în finala naţională ce va avea loc în această seară doar melodia „Don’t Say Sorry!”. Piesa „Twilight”, calificată tot cu vocea Biancăi Purcărea va fi interpretată de T&L, nume aflat pe lista recomandărilor TVR. Decizia a fost luată la propunerea managerului Biancăi, care a considerat că buzoianca nu are cum să interpreteze ambele piese în finală.

Astfel, T&L va intra în concursul din această seară cu numărul 11 iar Biaca Purcărea va interpreta doar piesa „Don’t Say Sorry” avand numărul 14 de concurs.
Bianca Purcărea s-a născut la Buzău, pe 24 iunie 1993 și în prezent este elevă a Colegiului Național B.P. Hasdeu. Deşi prima pasiune a fost dansul sportiv, pe care l-a practicat timp de 6 ani, muzica a ocupat un loc important în viaţa ei încă din şcoala generală. Pentru început, a făcut parte dintr-o trupa de muzică etno “Ba-Da”, după care, pregătindu-se vocal cu compozitorul Viorel Gavrilă, a început să participe la festivalurile de muzică pop din ţară. Între 2008-2010, a câştigat premii la concursuri ca: “Mihaela Runceanu” (Buzău), “Stelele Cetăţii” (Deva), “Dan Spătaru” (Medgidia), “Cântecul Oraşului” (Rm Sarat), “Florentin Delmar” (Focşani), “George Grigoriu” (Brăila) și “Mamaia”. De asemenea, a reprezentat cu succes România la concursuri muzicale în Tenerife (2009) şi Malta (2010).
În 2010 a făcut parte din trupa de backing vocals a reprezentanţilor României la Eurovision, Paula Seling și Ovi, care s-au clasat pe locul 3 în finala de la Oslo, Norvegia.

În 2011 a participat la X Factor , competiţie care a reprezentat un pas important în formarea ei muzicală și umană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.