Buzoianca Elena Băltăgan, cunoscută în lumea muzicală ca și Ellie White, și-a botezat, în week-end, cel de-al doilea copil, la o biserică din Brașov, acolo unde solista și-a botezat și primul copil.
Fetița cântăreței în vârstă de 4 luni a primit numele de Alexis Maria și a avut trei perechi de nași. După ceremonia de la biserică petrecerea s-a mutat la un hotel de lux din Brașov unde tema aleasă de tânăra mămică a fost Mickey şi Minnie Mouse. Pentru a fi în ton cu decorul atât Elena cât și micuța proaspăt botezată au purtat costumații din celebrul desen animat al lui Walt Disney.
La petrecerea celui de-al doilea copil al cuplului Ellie White și Doru Tinca au fost invitați să cânte mai mulți artiști însă din programul artistic nu a lipsit nici vocea mamei care a interpretat melodia “Nu vreau să te pierd”, melodie scrisă în momentul în care era însărcinată.
Invitații s-au distrat în restaurantul brașovean alături de vedetă și au servit un meniu internațional format din mâncare românească, italienească, franţuzească şi asiatică.
Elena Băltăgan, buzoianca în vârstă de 30 de ani, și Doru Tincă, 35 de ani, formează un cuplu de aproape 7 ani şi au împreună doi copii, un băiat, Mihai, în vârstă de 2 ani și jumătate și pe Alexis Maria, fetița proaspăt botezată sâmbătă. Soțul solistei este și cel care se ocupă de cariera muzicală a Elenei.

1 COMENTARIU

  1. Iata ca aflat un text foarte captivant scris intr-un mod dificil de aflat in internetul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, doresc sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, atunci reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu intarzia sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.