Premieru Interimar, Mihai Fifor l-a demis, miercuri, pe șeful Poliției Române, buzoianul Bogdan Despescu. Locul lui Despescu va fi luat de chestorul Cătălin Ioniță care s-a aflat în ultimul an la cârma DGA.

”Prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor a semnat astăzi decizia de eliberare a domnului Bogdan Despescu din funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu rang de secretar de stat. Totodată, premierul interimar a semnat decizia de împuternicire, pentru o perioadă de şase luni, în funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu rang de secretar de stat, a domnului Alexandru-Cătălin Ioniţă. Ambele decizii ale prim-ministrului interimar au fost luate la propunerea ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, şi vor intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

1 COMENTARIU

  1. Uniformele se pot spala de pete, oamenii pot invata din experiente, viitorul poate fi construit pe trecut, dar, suntem in stare sa invatam din greselile altora? Putem sa sustinem o politica gresita sau vrem ceva mai bun?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.