suspecti crima
Buzoianul prins la sfârșitul lunii noiembrie și pe numele căruia autoritățile italiene au emis un mandat european de arestare pentru că și-a omorât cu sânge rece partenerul homosexual ar fi avut trei complici ca să comită oribila faptă, unul dintre aceștia fiind chiar tatăl bărbatului.
Toți care au participat la crimă au fost prinşi după ce au fost daţi în urmărire internaţională, dar anchetatorii confirmă că cel care l-a omorât practic pe cetățeanul german este buzoianul Laurențiu Drăgan. Tatăl buzoianului, Ionel Drăgan, a fost și el reținut, unul din complici, Sebastian Zamfir, a fost prins la Galaţi, iar un altul, Cristinel Andronache a ajuns în arest, după ce a încercat să se ascundă în Norvegia.
În adăpostul improvizat al lui Ionel Drăgan, care trăia din banii câștigați cântând pe străzile din Italia, anchetatorii au găsit mai multe obiecte furate din locuinţa cetăţeanului german. El este acuzat de favorizare şi tăinuire.
A doua zi după omor, Mădălin Drăgan, Zamfir şi Andronache au plecat imediat din Italia cu un autocar. Drăgan, capturat la Buzău, a fost găsit datorită unor comunicări telefonice.
Crima a avut loc la începutul lunii noiembrie într-un cartier select al Romei. Victima avea 49 de ani şi era managerul unui companii de cosmetice. Ca să ascundă omorul, românii au incendiat apartamentul cetăţeanului german.

1 COMENTARIU

  1. […] Buzoianul prins la sfârșitul lunii noiembrie și pe numele căruia autoritățile italiene au emis un mandat european de arestare pentru că și-a omorât cu sânge rece partenerul homosexual ar fi avut trei complici ca să comită oribila faptă, unul dintre aceștia fiind chiar tatăl bărbatului. Toți care au participat la crimă au fost prinşi după ce au fost daţi în urmărire internaţională, dar anchetatorii confirmă că cel care l-a omorât practic pe cetățeanul german este buzoianul Laurențiu Drăgan. Tatăl buzoianului, Ionel Drăgan, a fost și el reținut, unul din complici, Sebastian Zamfir, a fost prins la Galaţi, iar un altul, Cristinel Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.