După patru mandate de deputat, buzoianul Cezar Preda și-a anunțat, luni seară retragerea din politică. Preda, care a fost trei mandate deputat de Buzău și un mandat deputat ales în județul Dâmbovița a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat fiind de părere că este vremea tinerilor în politică.

„Nu-mi doresc să mai candidez. Sunt de două decenii la vârful politicii. E momentul să vină oamenii tineri. Am vorbit cu premierul, i-am spus că am proiectul meu. E un proiect care depinde de succesul partidului meu”, a explicat deputatul buzoian într-o emisiune la Romania TV.

În vârstă de 61 de ani Preda a fost unul dintre politicienii marcanți ai Buzăului. Vocea sa făcându-se auzită în multe rânduri chiar și la nivel național. Preda a fost președinte al PD Buzău din anul 2001 apoi președinte al PDL Buzău  până la fuziunea cu PNL din 2014. În anul 2016 a candidat și a fost ales deputat în județul Dâmbovița după ce nu și-a mai găsit locul la Buzău în urma fuziunii dintre PD și PNL, când liberalii buzoieni au fost preluați de Teodor Atanasiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.