Buzoianul Marcel Ciolacu, președintele PSD este propunere social-democraților pentru postul de premier. Decizia a fost luată miercuri în cadrul forurilor interne din partid și urmează să fie prezentată președintelui Iohannis.

”Consiliul Politic Naţional a decis în unanimitate să îl susţină pe preşedintele PSD Marcel Ciolacu pentru poziţia de premier. De asemenea, PSD deja a decis că azi, prin votul din CPN, tot în unanimitate, să acceptăm acest sistem de rotaţie la şefia Guvernului. Sunt cele două voturi care au fost date în unanimitate şi care au constituit agenda CPN de astăzi.Mandatul cu care noi mergem la negocieri e unul foarte clar – de a avea premier în persoana preşedintelui partidului, Marcel Ciolacu şi de a fi primii”, a declarat prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu.

De asemenea vicepreședintele PSD dă de înțeles că social-democrații nu vor accepta ca primul mandat de premeir să revină PNL.

„Avem cel mai mare grup parlamentar în acest moment. Ceilalţi sunt mai mici în parlament. Dvs credeţi că am stat în şedinţă ca să votăm posibilul premier de peste un an şi jumătate? Evident că nu. Am votat Marcel Ciolacu premier acum”, a spus Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.