Primăria municipiului Buzău ia atitudine după demiterea de la conducerea Băncii de Gene a lui Costel vânătoru și invită buzoienii la un mitig de susținere a acestuia ce va avea loc, duminică, 15 decembrie în centrul orașului.

Și actorul Dan Puric, cetățean de onoare al municipiului Buzău a transmis un mesaj de susținere al lui Costel Vânătoru.

Destituirea domnului Costel Vînătoru din funcția de director al Băncii Naționale de Gene pentru legumicultură este mai mult decât un act politic necugetat. Este un atentat asupra unei valori de siguranță națională!
Domnilor politicieni aflați la putere, prin această măsură iresponsabilă, ucideți fără scrupule, în mod public, o vocație și o conștiință românească, aflată în slujba țării de o viață întreagă, și în același timp, dați o lovitură de neiertat țării în care și dumneavoastră v-ați născut, atacându-i în mod inconștient, temelia de bază, Sămânța!
Cu suflet de creștin, mă rog să reveniți asupra acestei decizii, ca nu cumva să purtați responsabilitatea acestui dublu asasinat! Căci ați lovit nu numai în ceea ce ne-a mai rămas, Sămânța neamului, ci și în Paznicul ei, cel care a salvat-o, a crescut-o și a păzit-o cu tot sufletul, din vocație de creștin și de român!
Căci nu uitați, de câte ori s-a lovit în Sămânța neamului, poporul acesta, în mod uimitor, din lovitură a renăscut!

Dan PURIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.