Buzoienii vor avea de luni seară căldură în calorifere după ce Regia Autonomă Municipală a decis să înceapă să livreze agent termic după ce în ultimele trei nopți temperaturile au coborât sub 10 grade Celsius.
„Astăzi se vor pune în funcțiune instalațiile de încălzire având în vedere temperaturile înregistrate si cele prognozate”, a declarat directorul Regiei Constantin Tacea.
Totodată, directorul Regiei a explicat că în primă fază agentul termic va fi livrat permanent dar la temperaturi reduse până când se vor încălzi instalațiile iar după această perioadă se va trece cel mai probabil la un program fracționat, urmând ca agentul termic să fie livrat doar pe timpul nopții.
Asociațiile de proprietari care nu vor să beneficieze de căldură pot depune o cerere la secretariatul Regiei și există posibilitatea închiderii robinetului de agent termic la intrarea în bloc.
Pentru acei dintre buzoieni care vor avea căldură în calorifere este bine de știut că Primăria nu acordă ajutoare de încălzire decât de la 1 noiembrie și astfel locatarii vor trebui să suporte integral prețul încălzirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.