SML

Descoperire macabră vineri dimineață pe câmp, între supermarketurile Careffour și Kaufland.
Un trecător a descoperit un cadavru în imediata apropiere a unei improvizații pe care răposatul și-o făcuse pentru a se adăposti de frig.
Identitatea persoanei decedate nu a fost încă descoperită, anchetatorii făcând cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.
Cel mai probabil, este vorba despre un om al străzii și este probabil ca omul să fi murit de frig. Cauzele exacte ale morții vor fi stabilite însă în urma necropsiei pe care o vor efectua medicii legiști, cadavrul fiind dus deja la Morga Buzău.
Se pare că omul ar fi decedat în urmă cu mai multe zile. La o primă vedere, pe corpul său nu ar exista urme de violență, spun anchetatorii.

1 COMENTARIU

  1. […] Descoperire macabră vineri dimineață pe câmp, între supermarketurile Careffour și Kaufland. Un trecător a descoperit un cadavru în imediata apropiere a unei improvizații pe care răposatul și-o făcuse pentru a se adăposti de frig. Identitatea persoanei decedate nu a fost încă descoperită, anchetatorii făcând cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul. Cel mai probabil, este vorba despre un om al străzii și este probabil ca omul să fi murit de frig. Cauzele exacte ale morții vor fi stabilite însă în urma necropsiei pe care o vor efectua medicii legiști, cadavrul fiind dus deja la Morga Buzău. Se pare că omul Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.