Inecat Buzau-1
Cadavrul unei femei de 68 de ani din localitatea Mărăcineni a fost scos, sâmbătă, din râul Buzău, la scurt timp de la momentul la care fiul bătrânei a sesizat Poliției dispariția acesteia. Trupul femeii a fost scos cu ajutorul pompierilor și dus la Serviciul de Medicină Legală.
Vineri, femeia a plecat de acasă pentru a participa la o pomană. După parastas, localnica din Mărăcineni nu s-a mai întors acasă. Sâmbătă dimineață, văzând că mama sa este de negăsit, unul dintre fiii bătrânei a mers la Poliție pentru a anunța dispariția. Împreună cu oamenii legii, omul a început căutările la rudele apropiate din localitate, însă fără succes. Când polițiștii și fiul bătrânei întrebau în stânga și-n dreapta de dispărută, un apel la 112 anunța prezența unui cadavru în rîul Buzău, în zona podului de la Mărăcineni.
în urma cercetărilor și a misiunii de recunoaștere a cadavrului de către rude, polițiștii au concluzionat că persoana înecată este chiar bătrâna pe care o căutau de câteva ore.
Rudele femeii le-au declarat polițiștilor că, în trecut, la supărare, aceasta ar fi spus că are de gând să încheie socotelile cu viața, pentru a scăpa de greutăți.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.