Cadavrul unei femei din satul Poiana Ascunsă, comuna Mânzăleşti a fost găsit astăzi sub zăpadă, la circa 500 de metri de casă, femeia fiind dispărută de duminică atunci când a plecat la un magazin din localitate pentru a cumpăra alimente.
Potrivit comisarului Florina Crucianu, femeia care avea în jur de 35 de ani a plecat duminică de acasă cu intenţia de a ajunge la un magazi din comuna Mânzăleşti, pentru a lua de mâncare. Din acel moment, familia nu a mai luat legătura cu femeia, soţul ei crezînd totul că tânăra s-a adăpostit de viscol la rude, în comuna Mânzăleşti.

Astăzi, bărbatul a plecat în căutarea soţiei sale, pe care a găsit-o decedată, la circa 500 de metri de casă, sub zăpadă. Potrivit comisarului Florina Crucianu, femeia nu prezintă urme de violenţă pe corp, cauzele exacte ale morţii urmând să fie stabilite în urma necropsiei.
Conform anchetatorilor, femeia se pare că întorcea spre casă în momentul în care a căzut în zăpadă, în locul în care a fost descoperită chiar de soţul ei. Localitatea în care a murit femeia de circa 35 de ani este izolată de nămeţi iar în zonă nu este curent electric.

Potrivit ultimelor centralizări ale Poliţiei buzoiene, 24 de şosele judeţene sunt închise, în timp ce pe drumurile naţionale a început să se circule. La ora 16.00 singurele șosele județene pe care nu se circulă sunt DN 2C, Costeşti – Padina și DN 22, Rm. Sărat – limită cu judeţul Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.